.comment-link {margin-left:.6em;}

Haderslev Musikforening af 1987

Foreningen arrangerer klassiske koncerter med både nye og ældre værker. Foreningen modtager støtte fra bl.a.: Statens Kunststyrelse, Sønderjyllands Amts musikudvalg og Kulturelt Samråd, Haderslev.

10 maj 2008

Sæsonen 2008 - 2009

21. september starter den nye sæson. Herunder det foreløbige program for sæsonen:

21. september 08
Symfoniorkestrets afgående oboist, Jørgen Frederiksen sammen med et mindre ensemble.

26. oktober 08
Cellisten Jakob Kullberg (fra Aristos), sammen med den nye klaverprofessor på Musikkonservatoriet i Kbh., svenskeren Niklas Sivelöv. De spiller sonater af Beethoven, Brahms og Debussy.

23. november 08
Den unge sopran, Signe Asmussen. Overvejende et Lied-program.

18. januar 09
Den nordjyske strygekvartet "MIRA". De 4 unge spiller Griegs store g-molkvartet og et helt nykomponeret værk af komponisten Bo Gunge, som i anledning af "Musikkens dag" d. 30/10, er blevet bedt om at skrive en strygekvartet, som 4 kvartetter i landet skal opføre på samme dag.

22. februar 09
Barokensemblet "Handel With Care", 5 unge kvinder: to sangere, en sopran og en mezzosopran, en cembalist, en barokviolin og en barokcello.

22. marts 09
Den unge danske pianist, Rikke Sandberg, som for øjeblikket er ved at indspille en ny cd med værker af Rachmaninoff. Vi skal høre værker af Rachmaninoff, samt lidt Brahms.

19. april 09
Det lokale, dygtige unge strygeensemble "Sirenerne". P.t. afventer vi svar på om de vil kunne. I pausen er der som vanligt generalforsamling.

Etiketter: ,