.comment-link {margin-left:.6em;}

Haderslev Musikforening af 1987

Foreningen arrangerer klassiske koncerter med både nye og ældre værker. Foreningen modtager støtte fra bl.a.: Statens Kunststyrelse, Sønderjyllands Amts musikudvalg og Kulturelt Samråd, Haderslev.

09 november 2007

TrioTreTræ koncertprogram

Søndag den 18. november kl. 16 på CVU Sønderjylland, E-bygn. - festsalen på Lembckesvej i Haderslev.

Trio Tre Træ vil spille et afvekslende og spændende program med både ældre og nyere musik for blæsertrio. I Frankrig er der en stærk tradition for blæsermusik, og koncerten både indledes og afsluttes da også med franske værker, nemlig hhv. Fem stykker for blæsertrio af Jacques Ibert og Blæsertrio nr. 3, op. 61 af Francois Devienne. Begge komponister har gjort sig internationalt gældende - ikke mindst gennem deres musik for blæsere.
Koncertens anden del indledes med blæsertrio af den engelske komponist, Gordon Jacob. Jacob stammer fra England og levede et langt liv i musikkens tjeneste både som komponist, dirigent, forfatter af faglitteratur og underviser.
Trio Tre Træ spiller også to danske værker til koncerten, nemlig Jørgen Bentzons Sonatine op.7 og Fragments of Childhood af den unge komponist Nicklas Schmidt, som stammer fra Kolding.

Det er altså en spændende koncert, som man kan se frem til at høre på søndag, med delvist lokale kræfter både blandt musikerne og - mere usædvanligt – også blandt eftermiddagens komponister.

Etiketter: , , ,