.comment-link {margin-left:.6em;}

Haderslev Musikforening af 1987

Foreningen arrangerer klassiske koncerter med både nye og ældre værker. Foreningen modtager støtte fra bl.a.: Statens Kunststyrelse, Sønderjyllands Amts musikudvalg og Kulturelt Samråd, Haderslev.

31 januar 2006

Barok Ensemblet OPUS 4

Søndag d. 19. februar 2006, kl. 15

Musikforeningens næste koncert er med Barok Ensemblet OPUS 4, der består af Jesenka Balic Zunic, barokviolin, og Dorte Lester Nauta, blokfløjter, samt Mogens Rasmussen, viola da gamba, og Viggo Mangor, lut og continuoorgel.

OPUS 4 har eksisteret som ensemble siden 1987 og har spillet utallige koncerter på slotte, ved festivaler samt i musikforeninger og kirker overalt i Danmark. Desuden har kvartetten været på flere turnéer til bl.a. England, Tyskland og Sverige. Ved siden af denne omfattende koncertvirksomhed har OPUS 4 indspillet flere meget roste cd’er.

Ved koncerten d. 19. februar 2006 spiller OPUS 4 værker fra baroktiden, repræsenteret ved komponister som Corelli, Telemann, Händel og Purcell. De mange forskellige, spændende instrumenter, ensemblet spiller på, er med til at give en underholdende og afvekslende oplevelse for publikum, og de fire musikere forstår på en charmerende måde at involvere publikum ved undervejs at fortælle både om musikken og instrumenterne. Alt i alt venter der publikum en festlig og opløftende koncert.

2 Comments:

At februar 18, 2006 5:56 PM, Anonymous Anonym said...

Jeg ser frem til at høre hvordan de historiske instrumenter lyder, og barokmusik kan jo sommetider være ret så oplivende.

 
At februar 20, 2006 1:33 PM, Blogger Unknown said...

Hej Hanne!
Var det en god koncert? Jeg kender dem ikke lige, og jeg har nok ikke så god forstand på det musik. Men jeg skulle lige ind og kigge.
Knus Dina.

 

Send en kommentar

<< Home