.comment-link {margin-left:.6em;}

Haderslev Musikforening af 1987

Foreningen arrangerer klassiske koncerter med både nye og ældre værker. Foreningen modtager støtte fra bl.a.: Statens Kunststyrelse, Sønderjyllands Amts musikudvalg og Kulturelt Samråd, Haderslev.

30 januar 2006

Billeder fra søndagens koncert



Jeg fik lov at tage nogle billeder af søndagens musikkere til vores weblog, mens de var travlt optaget af at forberede sig til koncerten. Til højre de to musikkere, derunder Kalina Goudeva på kontrabas og som de sidste billeder i serien Anette Maria Slaatto på bratsch.




























Ved selve koncerten spillede musikkerne bl.a Morten Olesens "I´ll make you cry for stemme, kontrabas og viola". Dette stykke og flere af de andre musikstykker var ledsaget af en række billeder vist på et stort lærred bag musikkerne.

Det var en noget anderledes koncert end vores medlemmer normalt bliver indbudt til. Vi derfor også ret spændte på kommentarerne, som I er mere end velkommen til at skrive i webloggen.

2 Comments:

At februar 09, 2006 10:13 PM, Blogger Hanne said...

Forleden talte jeg med seminariets pedel, der fortalte, at han havde stået på festsalens balkon og nydt musikken. Især Kalina Goudeva´s spil på kontrabassen havde været en oplevelse, de dybe toner fra kontrabassen kunne mærkes som viberationer i balkonens gulv. Han gav udtryk for, at det havde været en meget spændende og anderledes oplevelse at høre de to musikkeres samspil.

 
At februar 18, 2006 6:00 PM, Anonymous Anonym said...

Nu har jeg fundet ud af hvori "anderledesheden" består: det var altså en koncert med illustrationer!

 

Send en kommentar

<< Home